Agenda app
08 jul / 21:00 / Kino Udarnik / DJ večer
DJ Asi
DJ Tiann
DJ Shanti

DJ Asi

Arsen Tkalec alias DJ Asi je novinec na trance sceni. Svojo pot je začel s poslušanjem psihadeličnega rocka, čemur je sledilo eksperimentalno preigravanje kitare. Leta 2005 ga je pot zanesla v Ljubljano, kjer je začel spoznavati različne oblike elektronske glasbe. Ker izhaja iz poslušanja psihadeličnih zvokov Pink Floydov, Jefferson Airplana in drugih, je sčasoma našel smisel glasbe in ustvarjanja v psihedeličnem trancu. Do zdaj je vrtel na velikih in malih privatnih žurih, prvi javni nastop je opravil v Ambasadi ŠKM, svoje popotovanje skozi playliste pa je prikazal tudi v Rog-u in Mizzart-u. V njegovih setih se vrstijo zvoki od progpsy tranca do dark tranca, najbližja pa sta mu full-on in psyhedelic trance.



DJ Kaleman

Zametki njegovega glasbenega ustvarjanja segajo v čas odraščanja, glasbeno pot pa je začel z igranjem harmonike in preigravanjem notnih zapisov. Opustil je glasbeno šolo in se posvetil igranju bas kitare. V tem času je igral s številnimi zasedbami, med bolj udarne vsekakor sodijo Strahuljarji. Potovanje v Indijo je botrovalo spremembam, ki so pomembno zaznamovale njegovo nadaljnjo glasbeno pot. Goatrance glasba je v njem prebudila zanimanje za elektronsko glasbo, s katero se še danes ukvarja. Vrtel je na vseh večjih psytrance festivalih pri nas, že četrto leto pa je tudi hišni DJ v klubu Mizzart.  



DJ Tiann

Je predstavnik nove generacije psihedeličnega tranca v Sloveniji. Sicer oboževalec glasbe 60-ih in 70-ih je svojo glasbeno pot pričel kot vokalist v srednješolski rock'n'roll zasedbi. Kmalu za tem je prišel v stik z goa- in psytrancom, ki sta njegovo zanimanje za psihedeliko samo še stopnjevala. Ukvarjati se je začel z DJ-janjem ter za svoj prvi nastop organiziral party v MC Podlaga. Kmalu za tem je prvič nastopil v Mizzartu na Metelkovi in tam postal hišni DJ, nastopal pa je tudi v tovarni Rog, v Pekarni, na open air festivalu Tranceadventure, v MKNŽ Ilirska Bistrica in drugod.  



DJ Shanti

V Iranu rojen Shanti prinaša v zvrhano mero dobre karme, pozitivnih vibracij in nepozabno glasbeno razsvetljenje, saj je svoje prve glasbene izkušnje nabiral na legendarni plaži Ohm v indijskem hipijskem središče in zbirališču pozitivnih energij ter duhov Goi. Za nekaj časa se je preselil v Evropo, da bi bil bližje evropski trance družini, trenutno pa je nastanjen v slovenski prestolnici, kjer redno širi in deli svoja glasbena razodetja z elektronskimi glasbenimi in plesnimi navdušenci. Njegova najljubša glasba je močan, energičen trance v duhu Goe.


www.myspace.com/djkaleman

soundcloud.com/djtiann

soundcloud.com/shanti-babou/shiva-day-dreamer