• FESTIVAL LENT 2011 / PROGRAM / 

    MARINA ORSAG (CRO) • GORAN FURJAN (CRO) • VLATKO ŠTAMPAR (CRO) • ALEKS CURAĆ ŠARIĆ (CRO)

Agenda app
06 jul / 22:00 / Vetrinjski dvor / Stand-up
Marina Orsag
Goran Furjan
Vlatko Štampar
Aleks Curać Šarić

Marina Orsag (CRO)

Zagrebčanka Marina Orsag je v svoji karieri opravila preko 600 nastopov, s katerimi ni nasmejala samo publiko, ampak tudi samo sebe, nastope pa je imela širom Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Slovenije in celo v Londonu, kjer je s svojim cinizmom in ironijo navdušila publiko. Gradivo najde v svojem nemirnem duhu in želji po pustolovščinah, kar bo, kot tudi sama upa, trajalo za vedno.

Goran Furjan (CRO)

Varaždinec, Goran Furjan, se je začel ukvarjati s stand up komedijo leta 2007 v skupnosti mladih Treća perspektiva in nadaljeval v Zagrebu v sodelovanju z ostalimi komiki.  Tekom delavnic, ki jih je vodila Marina Orsag, se je prijavil na open mic in po večkratnih zmagah pričel sodelovati na festivalih stand up komedije. Trenutno je stalni komik zagrebškega Studia smijeha ob četrtkih, že drugo leto zapored. Po vse pogostejšem nastopanju v klubu, kot gost in zmagovalec 'open mic-a', so ga komiki vzeli kot stalnega člana postave kluba leta 2009. 

Vlatko Štampar (CRO)

Vlatko Štampar prihaja iz hrvaškega Međimurja in se je že s svojim talentom dokazal kot stand up komik. Začel je leta 2007 in svoje prve nastope opravil v Varaždinu in Čakovcu. Razen vodenja programa, se lahko pohvali kot večkratni zmagovalec open mic večerov in ima tako za seboj več kot 50 nastopov po Zagrebu, Čakovcu in Varaždinu ter Sloveniji, kot tudi 6 nastopov po festivalih stand up komedije. Je stalni komik zagrebškega Studia smijeha ob četrtkih, že drugo leto zapored. Od l. 2009 redno nastopa v MMC studiu. Mladi Medjimurec z velikim talentom, kot tudi postavo, kaže na to, da je stand up komedija nekaj, s čimer se namerava še dolgo ukvarjati. Od voditeljskih izkušenj velja omeniti vodenje open mic programa, delal pa je tudi za Freemantle medio kot warm up-er v programu Nove TV za show Supertalent. Živi na visoki nogi, v času praznikov pa se nerad oblači v ženska oblačila.

Aleks Curać Šarić (CRO)

Aleks Curać Šarić prihaja iz Rijeke in je s svojimi nastopi že od samih začetkov izzval navdušenje publike, ker zna ob vsakem nastopu vzpostavi takšno komunikacijo, ki ga poveže z občinstvom in postane del njega. V njegovih 300 nastopih je bilo največ povedanega na temo moško-ženskih odnosov, obnašanju alfa-moških in nesmiselnih proizvodov, s katerimi nas zasipavajo. Je stalni komik zagrebškega Studia smijeha ob četrtkih, in to že tretje leto zapored.

 

Predstava bo v hrvaškem jeziku.

Za ogled predstave potrebujete Popotni list ali dnevno vstopnico.


www.standup.si