• FESTIVAL LENT 2011 / PROGRAM / 

    JOŽA VRBAN (CRO) • MILE MAYLO RADULOVIĆ (CRO) • DARDAN ISLAMI (KOS) • SAŠKO KOCEV (MKD)

Agenda app
05 jul / 22:00 / Vetrinjski dvor / Stand-up
Joža Vrban
Mile Maylo Radulović
Dardan Islami
Saško Kocev

Joža Vrban (CRO)

Večkratni zmagovalec na open mic večerih. Ne poskušajte razumeti, kaj želi povedati, ker vam ne bo uspelo; raje se udobno namestite in uživajte v simpatičnosti ter šarmu njegovih narobe povedanih zgodb. Ob stand up-u igra še bas kitaro in ima rad vse, kar imajo radi mladi.

Mile Mylo Radulović (CRO)

Je večkratni zmagovalec na open mic večerih. Ko se je prijavil na casting filma Pirati s Karibov, so mu povedali, da vseeno potrebujejo nekoga malo lepšega. S svojim nenavadnim humorjem zna nasmejati vse generacije.

Dardan Islami (KOS)

Dardan Islami se je rodil leta 1973 v Prištini, Kosovo. Delal je v jutranjem programu Radia Urban FM. Na letošnjem festivalu Lent bo predstavil teme, ki obravnavajo življenje na področju Albanije in Srbije.

Saško Kocev (MKD)

Saško Kocev izhaja iz malega mesta v Makedoniji in čeprav je rojen v Ljubljani, je živel v Srbiji ter Skopju. Govori se, da ga ljudje niso poklicali edino še na otvoritev ribje konzerve, krst in pogreb. Zatem pa je zbral malo več hrabrosti in se predstavil s svojim prvim stand up-om v manjšem skopovskem klubu. Kar sam je vzel mikrofon v svoje roke, novinarji pa so ga proglasili za 'uradno' prvega stand up komika. Skromni začetnik je v svojih nastopih uporabil mnoga imena iz vsakodnevnega življenja v Makedoniji, vendar mu do sedaj še nihče ni ničesar zameril, saj se veliko šali tudi na svoj račun. Stand up-u se še ni posvetil 100%, ker je njegova prvotna želja igra na gledaliških odrih. Priljubljene teme: osebne dogodivščine in mane, politika, seks in pogled v prihodnost.

 

Predstava bo v srbskem in hrvaškem jeziku.

Za ogled predstave potrebujete Popotni list ali dnevno vstopnico.


www.standup.si