Agenda app
28 jun / 21:00 / Kino Udarnik / DJ večer
Mistina
Benjamin Shock
DJ Snyper

DJ SNYPER

David DJ Snyper je star 33 let in prihaja iz Ljubljane in samega sebe, kljub dejstvu, da je na sceni že od let 1999, še vedno šteje med novince. Svojo ustvarjalno pot je pričel v diskoteki MG v Rogaški Slatini in se kasneje usmeril v projekte Mesto Metelkova in društva YHD. Vzporedno se je začel piliti tudi z glasbeno produkcijo, čeprav še vedno čakamo na njegov uradni prvenec.

Za nekaj časa se je potuhnil in z decembrom 2010 znova eksplodiral. Vrteti je začel po klubih in se združevati z ostalimi DJ-i iz Slovenije, letošnje leto pa označuje njegov preporod. Sam vedno pravi: “Prav je, ko enkrat dobiš preko glasbe energijo od ljudi in jim jo lahko vračaš. Ni važno s kom rolaš, ampak da rolaš s srcem. Ko vidiš, da se ljudje zlijejo z glasbo, jih lahko popelješ kamorkoli želiš in oni sledijo.”


MISTINA
(VIP-DJ's)

Mlada in perspektivna DJ-ka Mistina prihaja iz okolice Ljutomera, kjer razvaja tamkajšnje ljubitelje elektronike. Njen največji hobi je glasba, ki jo spremlja že od malih nog. Daje ji navdih za prihodnost in življenja brez nje si ne zna predstavljati. Je članica prodorne agencije VIP-DJs, s katero je že  opravila številne nastope po Sloveniji, kjer se uveljavlja predvsem s svojimi skrbno izbranimi zvoki urbane house glasbe.
Trenutno pripravlja tudi izid prvega samostojnega singla, ki bo izšel pri založbi Divide Records, obiskovalce na Lentu pa bo navdušila in očarala s sexy nastopom in trendy plesnimi ritmi.


BENJAMIN SHOCK
(Flapjack Records Chicago)
Obalni producent in DJ se že 12 let ukvarja z glasbo in ima za sabo že kar nekaj nastopov. Znan je po zelo energičnih setih, ki jih začini z udarnim scratch-anjem. Njegovi začetki segajo v  leto 1998, ko so mu kot najstniku odprli vrata Radia Tartini, kjer je dobil možnost dela s kakovostno opremo in glasbo. Hitro je postal pomemben del ekipe za produkcijo reklam in jinglov ter sestavljanje radio playliste, predvsem pa je postal znan njegov petkov večerni house in techno Radio Show.
Nastopil je že na mnogih prireditvah ter v klubih, kot so Ambasada Gavioli, Mediapark Cvetličarna, K4, Marshall, Tivoli, The Club,  Afrika, Alaya, Top. Njegov glasbeni slog je mešanica jackin', funky in jazzy housa ter tech-housa. Poleg tega ima Benjamin že kar nekaj svoje produkcije, izdane predvsem v ZDA, nekaj pa tudi v Angliji ter Nemčiji. Nekaj od teh izdaj je bilo že na lestvicah vodilnih spletnih trgovin z elektronsko glasbo kot so beatport ter juno. Trenutno izdaja za jackin' house založbo iz Chicaga Flapjack Records, sicer pa je znan po širokem spektru glasbene produkcije, saj poleg housa producira tudi breakbeat, drum'n'bass ter hip hop za nekatere izvajalce s slovenske obale, kot so Hugo, Kizo(5.element) in drugi.


soundcloud.com/kristandavid

www.vip-djs.net/artists.php

www.myspace.com/benjaminshock