Agenda app
27 jun / 21:00 / Kino Udarnik / DJ večer
Pined
TImo G.
G-lectic

PINED
(Material Touch, Alphawave, code2 records – Berlin)

Pristen Mariborčan je že v najstniških letih postal popolnoma odvisen od rave glasbe. Kot reden obiskovalec techno žurov v zlatih časih tega glasbenega gibanja, se je navdušil nad technom in se tudi sam začel igrati z ritmi in zvoki ter ustvarjati loope ter demo posnetke. Z leti je iz udarnega techna najprej presedlal na tech-house, v zadnjem času pa se je ustalil pri ritmih minimal housa na 127 udarcih na minuto. Je aktivni član kar treh DJ-evskih navez. Sodeluje z založbami Material Touch, Alphawave in code2records. V zadnjih mesecih je izjemno ustvarjalen, saj je pred kratkim pri založbi code2records iz Berlina izšel njegov novi album s petimi komadi, za letos pa načrtuje še dva albuma.

Rola na treh kanalih, kar dopolnjuje z glasbo iz midi kontrolerja, s čimer njegovi seti še vedno ohranjajo udarnost techna, toda ob počasnejšem tempu prihajajo bolj do izraza drugi glasbeni elementi in harmonije. Njegov moto je: Slow but hard!, kar ob najbolj svežih groovy minimal techno komadih obljublja energično glasbeno doživetje in celonočno plesno ekstazo.



TIMO G. 

Timo G. alias Timotej Gradišnik, se je v plesno elektroniko podal v letu 2005 in pričel razvijati svoj unikatni energijski tribal tech zvok, ki je primeren tudi za najbolj vroča plesišča v Evropi. Recept za zmago je našel v sintezi moderne elektronike z izbranimi zvoki hip hopa, popa, roka in dance glasbe, s katerimi je tudi začel svojo glasbeno pot. Njegova energija se odraža v dinamičnih setih, ki so kot nalašč za zvočno ekstazo prežeto s podzemnimi house ritmi in stopnjevano do najboljših orgazmičnih vokalnih vložkov in hipnotičnih melodij. Razvaja brez kompromisov, prosto po njegovem motu: Fuckin' GooD Music.



G-LECTIC
(Definition Records)

Producent in DJ G-lectic že več kot deset let razsaja na slovenski elektronski sceni. V svojih rosnih letih se je navdušil nad technom in hitro zaplaval globlje v sintetične zvoke ter pričel ustvarjati lastne ritme in melodije, kar je preraslo v vsakodnevno studijsko delo, ki je v preteklih letih že obrodilo številne sadove z izdajami pri nemški založbi Definition Records ter domači Ecotech. Njegove stvaritve prekipevajo s pozitivno energijo, ki publiki vedno znova prikliče na obraz nasmešek. Vsekakor je zelo ambiciozen, poln kreativnih idej in vizij.
G-lectic pusti svoj pečat na vsem, česar se dotakne.


www.alphawave-rec.com/alphawave/index.php