Agenda app

Kako smo lentali skozi oči obiskovalcev

Tribuna Glavnega odra - Festival Lent 2011

Tudi letos smo za mnenje o Festivalu Lent povprašali obiskovalce. Anketarji RMplus, ki nam že vrsto let izvaja raziskavo med tistimi, ki nas obiskujejo, je anketiral 606 obiskovalcev vseh starosti, na vseh prizoriščih, kako pogosto obiskujejo festival, na katera prizorišča zahajajo, kaj jim je najbolj všeč, itd.

Letos ste nam povedali naslednje:

Po obisku in ocenah je visoko vodil Park doživetij z Art Kampom in obema odroma, ki so se zavihteli na vrh. Ni kaj, park vas je brez izjeme navdušil. Drugi po obisku je Večerov oder, za njim pa Glavni oder s Folkartom in drugimi prireditvami. 

Najbolj nas veseli, da so dobila vsa prizorišča ocene med 4 in 5. To pomeni, da ste bili zadovoljni s celotnim festivalom, kar ste potrdili tudi z ocenami: več kot 80% obiskovalcev je bil Festival Lent 2011 všeč ali zelo všeč. Tistih, ki jim festival ni bil všeč, pa je bilo pol manj kot lani.

Prepričalo vas je tudi letošnje novo prizorišče, kino Udarnik z odrom elektronske glasbe Creative Underground, ki je prav tako dobilo visoke ocene.

Povečal se je delež tistih, ki ste festival obiskovali vsak dan – skoraj tretjina je bilo takšnih, naslednja četrtina ga je obiskovala 3- do 4-krat na teden.

Tudi naša prizadevanja pri organizaciji ste ocenili visoko – 4,3 in nas postavili na prvo mesto. Hvala vam!