Agenda app
09 jul / 21:00 / Kino Udarnik / DJ večer
Bloody Tadi
Ruff Roga
Jamie Ricaro

TOTAL FUSION


Bloody Tadi
(Total Fusion, Busted Beats, Freak 2 freak)

Bloody Tadi je pred kratkim izdal svoj prvenec z naslovom Cheen Cheen Bitches, s katerim je ameriška založba Cold Busted odprla svojo podzaložbo Busted Beats. Eksperimentalni, booty shaking komadi zajemajo lo-fi, glitchy zvoke, elektro sinte ter light jazzy semple, ki se ponavadi spojijo z udarnim groovy ritmom ter izrišejo nove hrabre svetove. Kar se tiče housa je trenutno pri floridski založbi Freak 2 freak, kjer po trenutnih izdajah electro/fidget housa dela na produkciji malo počasnejših 4x4 ritmih. V Mariboru sodeluje s Pekarno in pripravlja mesečne dogodke Total Fusion skupaj s svojim najljubšim DJ-jem Ruff Rogo. Bobby Brown, P. Diddy, Steven Seagal in Britney Spears so popolnoma navdušeni nad njim. Yeah!



Ruff Roga
(Total Fusion)

Prihaja iz Maribora in je skupaj z Bloody Tadi-jem soustanovitelj ekipe Total Fusion, ki ga že sedmo leto zapored žge v mariborski Pekarni, enem zadnjih pristnih prostorov za alternativno sceno v Sloveniji. Kot DJ ima za sabo kar nekaj kilometrine, kajti z vrtenjem glasbe se ukvarja že 11 let.  V tem času je zelo dobro izpilil svoj stil mešanja različnih zvrsti kot so breakbeat, electro, house in techno,  skozi katere zna vedno izvrstno potegniti rdečo nit. Sam svoj stil imenuje tech-funk, ki je v bistvu anti-žanr in je izpeljanka, ki so si jo v začetku novega tisočletja izmislili eklektični DJ-ji, ki se niso hoteli predalčkati po določenih glasbenih zvrsteh. Roga je še posebej znan po svojih futurističnih setih pozno v noč, v katerih vedno prikazuje najnovejše smernice elektronike in vsakič znova šokira še tako zahtevno občinstvo.  S svojim odličnim poznavanjem glasbe in tehniko vrtenja vsekakor spada v vrh slovenske underground scene.



JAMIE RICARO
(Hedonistic Creativity, House Culture)

Jamie Ricardo je otrok glasbe, minimalno obremenjen, maksimalno ekstrovertiran, elektronsko obarvan, globoko veren in prepričan, da je Bog lahko le DJ. Zato je verski kompleks pretočil v kolektivni eksperiment, v sklopu katerega že nekaj let na plesiščih blizu in daleč izvaja hladnokrvne analize o odzivanju materialnih teles na zvočne vibracije in izmenjave duševnih stanj ob pretoku pozitivne energije. Pri tem se poslužuje sumljivo založenega repertoarja vražje glasbe, ki njegovim nič hudega slutečim žrtvam zavre kri v žilah. Je čistokrvni potomec digitalnih ninđ, glava zloglasne raje hedonističnih kreativcev in nasploh udarna osebnost, ki - po zaupnih informacijah - iz ozadja nadzoruje že skoraj polovico Mariborske labodje flote. Povedano na kratko: a messiah in the making.


www.facebook.com/bloodytadi

www.facebook.com/totalfusion

www.myspace.com/jamiericaro