Agenda app
08 jul / 23:30 / Mladinin oder / Koncert

Davor Lonzarič (DJ, klaviature), Omar Ismail (vokal), Max Power (vokal)

Projekt je nastal, ko sta Max Power in Dahow prišla na idejo, da bi združila punk-rock z elektronsko glasbo, natančneje drum'n'bass-om. Max je v preteklosti aktivno sodeloval v različnih rockerskih skupinah, medtem ko je Dahow vodil projekte za stimulacijo mladih producentov na obali (Elektrofolp, Electronic beats itd.). Njegovi začetki produciranja elektronske glasbe segajo v leto 1998, nastopil pa je v vseh večjih klubih na primorskem, vključno z Ambasado Gavioli. Že po prvih vajah sta se odločila, da povabita zraven še MC Omis-a, raperja, ki s svojevrstnim energičnim stilom že leta navdušuje množice. Mnogi se ga spominjajo kot frontmana skupine Mi Familia.

Minilo je le nekaj mesecev in nastal je prvi single z naslovom ”Adrenaline”. Ker je skladba požela veliko zanimanja tako doma kot po svetu, so se, v sodelovanju z ekipo Fireflame, odločili posneti svoj prvi videospot. Spot se je vrtel na MTV Adria, skladbo pa je bilo moč slišati na različnih radio postajah.

Kasneje je skupina izdala še EP z naslovom "Party Destruction". Ta je vključeval istoimensko skladbo ter dubstep in house remiks. Začel se je niz nastopov pod imenom Elektromonster Tour 2010, med njimi Dan Mladosti v Portorožu, Jungle Flash v Komnu, Čipkarijo v Idriji itd.

A pošast trenutno ne spi, na vidiku je že nov album, na katerem bo moč slišati tudi razna sodelovanja z domačimi in tujimi glasbeniki.

Za ogled koncerta potrebujete Popotni list ali dnevno vstopnico.


www.hexband.com



Video