Agenda app
07 jul / 21:00 / Kino Udarnik / DJ večer
Minox
Matt the House Fox
Ian Hunt

MINOX
(Impulz, house-you.com)

Perspektiven in Slovencem dobro znan mariborski DJ Minox, je z aktivnim vrtenjem glasbe začel leta 2004. Prvi vidnejši nastop je imel na open air party-ju Born to be wild leta 2005. Medtem je vrtel glasbo kot DJ rezident v klubu 6 in the city v avstrijskem Gradcu, kjer si je pridobil potrebne izkušnje. Sedaj spravlja na noge množice zabave željnih po party-jih, ki jih tudi sam organizira in na katerih gosti uveljavljena imena elektronske glasbe. Vrtel je v večini slovenskih klubov ter večjih festivalih z znanimi slovenskimi in tujimi DJ-ji, kot so Sharam - Deep Dish, Umek, Oxia, Mombotica, Paolo Barbato, Belloca, Kid Dub, Angel Anx in drugi.

Gostoval je že v Angliji, na Hrvaškem in v Avstriji, kjer je navdušil s svojim izborom glasbe in tehniko. Začel se je ukvarjati tudi s produkcijo glasbe in že v kratkem bomo lahko slišali njegovo delo. Trenutno ga je mogoče najpogosteje slišati in videti v klubu Impulz, kjer je DJ rezident od leta 2006. 



MATT THE HOUSE FOX
(Injected Records Germany / Freespirit DJ Bookings Wienna)

Je izkušen producent glasbe, z vrtenjem v klubih pa ima izkušnje že od leta 2002. Enega največjih podvigov je doživel ob izdaji progressive, tech house komada z deep bass linijo She's gone v letu 2009 pri dunajski založbi Free Spirit Records. Album z original verzijo in tremi remixi je dosegel vrhove lestvic na Juno Download, singl pa je bilo možno slišati v setih svetovno priznanih DJ-ev, kot so Sven Vath, Laurent Garnier, Timo Mass, Lutzenkirchen. 

Izdaje njegovih singlov in remixov se uvrščajo med najbolj prodajane in poslušane pri založbah v Ameriki, Braziliji, Angliji, Nemčiji in Avstriji. Trenutno producira za nemško založbo Injected Records, kjer je v marcu 2010 izdal ploščo Balcan EP, izdaja pa se je povzpela do 6. mesta mednarodno odmevne DJtunes lestvice. MTHF je v svoji bogati karieri nastopil in sodeloval s številnimi DJ-ji, kot so Ian Carey (USA), Chocolate Puma (NL), Preach (CAN), Marshall Jeferson (USA), Lory Hifi Princes (AUT), Virgin Helena (HR), Sinisa Lukic(BiH), Paolo Barbato (ITA), Davide Manali (ITA)in številnimi drugimi.



IAN HUNT

V svet elektronske glasbe se je podal leta 2000, pri šestnajstih letih, ko se je prvič srečal in na prvi pogled zaljubil v digitalne ritme in melodije. Njegova strast pa se je manifestirala šele osem let kasneje, ko si je prvič kupil lastno opremo za vrtenje in ustvarjanje glasbe ter začel svojo pestro glasbeno pot. Po začetnem preizkušanju različnih slogov in tehnik se je začel najbolj domače počutiti v tech-housu, ki se mu še danes najbolj posveča. A njegov okus je odprt tako za bolj umirjene zvoke housa, kot tudi za bolj razbijaške ritme techna, kar njegovim setom daje širino, nepredvidljivost in posebno energičnost. 

V svojem kratkem ustvarjalnem obdobju, se je znašel ob boku številnih znanih imen slovenske in tuje elektronske scene kot so F. Sonic, Lemon, Sylvain, Robert G. Roy, Alex Long, Rydel, Alex Mar, Alex & Filip, EL Sam & Dave Droid ter drugi. Svojo neusahljivo glasbeno energijo je doslej širil po klubih kot so Paprika (Portorož), Marco Polo (Nova Gorica), Sokolski dom (Novo mesto), Ave (Ajdovščina), Ghost Bar (Nova Gorica), Extreme (Kranj), lani in predlani pa je nastopil tudi na Eco festivalu.

Na njegovem prvem nastopu na Lentu lahko pričakujemo nepozaben večer, gotovo pa bomo o njem tudi v prihodnje še veliko slišali.


www.myspace.com/minoxdj

www.djtunes.com/mthf

https://www.facebook.com/djianhunt?sk=info