Agenda app
06 jul / 21:00 / Večerov oder / Koncert, Priporočamo

Maja Keuc (vokal), Marko Črnčec (klavir),  Vid Žgajner (pozavna), Grega Kozar (saksofon), Tomaž Gajšt (trobenta), Kampl Tadej (bas kitara), Igor Bezget (kitara), Žiga Kožar (bobni), Katja Koren (back vokal), Karin Zemljič (back vokal)

Soul-funky-pop-blues in jazz večer v družbi Maje Keuc in izvrstne zasedbe Soulcrew!

Maja Keuc, mlada in talentirana štajerska pevka, je bila po drugem mestu v oddaji »Slovenija ima talent« (POP TV) zmagovalka izbora za slovensko popevko (EMA) in se je 12. maja Evropi s pesmijo »No One« predstavila v Duesseldorfu.

Maja Keuc se bo s svojo novo zasedbo SOULCREW, v kateri so vsi izvrstni glasbeniki, preizkusila v samosvoji preobleki ubrane jazz, soul, funky, blues in pop glasbene pokušine. V dobri poldrugi uri vam bo ponudila znane in manj znane hite iz različnih glasbenih zvrsti, vrhunec pa bo brez dvoma izvedba evrovizijske pesmi »NO ONE«. 

19-letna pevka Maja Keuc se z glasbo aktivno ukvarja od 13. leta. Vse se je začelo s plesom in petjem v pevskem zboru, v sedmem razredu pa se je pridružila »English student  theatre«, ki že 20 let uspešno deluje na II. gimnaziji v Mariboru. Pri svojih 13 letih se je nato kot glavni vokal priključila rock bendu Hrošči, po treh  letih pa svojo pot nadaljevala samostojno.

Majin prelom v karieri, na katerem jo je spoznala vsa Slovenija, pa se je zgodil s šovom »Slovenija ima talent«, kjer je zasedla 2. mesto. Jeseni leta 2010 je v Križankah  nastopila v duetu s Tonijem Cetinskim, v Cankarjevem domu z Urošem Perićem, v Slovenskih Konjicah s svetovno znanim violinistom Stefanom Milenkovićem in grammy nominirancem, kitaristom Edinom Karamazovim. V letu 2010 se je pridružila tako imenovanemu projektu Papir (ansambel za prosperiranje glasbe in poezije), kjer deluje kot sopevka svoje učiteljice petja, Ane Bezjak.

Majo Keuc  označuje "črnski" glas. Nekateri ji pravijo slovenska Christina Aguilera ali Anastacia. Maja pa se ob takih primerjavah le nasmehne in zmaje z glavo.


www.majakeuc.si



Video