Agenda app
06 jul / 23:00 / KMŠ oder / Koncert

Rok Lunaček (vokal), David Stritar (kitara), Toni Hazdovec (klaviature), Peter Pravdič (bas), Aleš Zorec (bobni)

Flirrt, legendarni pop rock band, ki se sicer podpisuje pod evergreen skladbe, kot so Romeo in Julija, Ko je ni, Ona, Poljubi me..., je preteklo leto zaznamoval z novo ploščo HORIZONT in singli Zbiram vse, kar nosila je, V mojem telesu, Konec, Preden greš še mal ostan, V vakuumu in Horizont, ki so doživeli velik odziv in topel sprejem poslušalcev - tako starih kot novih.

Horizont je kot četrti album skupine nasledil razprodane plošče Frizerski salon, Modroplavo in Univerzum. Album je v omejeni nakladi izšel tudi v posebni izdaji, prilagojeni slepim in slabovidnim. Skladbe so nastajale zadnjih nekaj let, svojo dokončno podobo pa so dobile v zadnjem letu, ki so ga Flirrti preživeli v studiu in na vajah.  Po petih letih zatišja so Flirrt tako svoj povratek z velikimi črkami dokončno zapisali v slovenski glasbeni prostor.

Flirrti na novi plošči ostajajo zvesti svojemu stilu, njihov zvok pa je zaradi vala kreativne svežine in deloma prenovljene zasedbe dobil novo, vznemirljivo preobleko. Pod večino tekstov na plošči se podpisuje pevec Rok Lunaček, ki je že v stari zasedbi, še imenovani Flirt, nosil glavno avtorsko vlogo, medtem ko so glasbenemu delu skladb svoje poglede in prijeme dodali še preostali člani skupine – David Stritar (kitara), Toni Hazdovac (klaviature), Aleš Zorec (bobni) in Peter Pravdič (bas kitara).


www.flirrt.net



Video