Agenda app
05 jul / 21:00 / Kino Udarnik / DJ večer
DJ Tomiboy
Agendda
Redok

DJ TOMYBOY
(SeraphOrganization, D.S.F.) 

Njegovo party popotovanje se je začelo v Mariboru leta 1999, ko je prvič videl DJ-a, in se na prvi pogled zaljubil v mešalno mizo. Leto 2004 je bilo zanj prelomno leto. Preselil se je v Kranj, kjer je začel ustvarjati prve lastne digitalne zvoke in poti so ga vodile k trance in house ritmom. Nastopal je že z imeni kot so Dr.Kucho!, Denis the Menace, DJ Cream, Aleksij, Silver J Elyksir, El Sam & Dave Droid, Spinne in številnimi drugimi. Pohvali se lahko tudi z gostovanjem v dveh radijskih oddajah, HouseFeel in Saturday Warm Up. Je eden izmed ustvarjalcev, za katere nikoli ne veš, kje lahko presenetijo saj je ljubitelj hitrih, vokalnih in melodičnih ritmov z neobičajnimi vložki.



AGENDDA

Agendda alias Lan Belič, prihaja iz Ljubljane in že pri rosnih 19 letih navdušuje z odlično elektronsko glasbo. Njegova glasbena pot je doživela razcvet v prvem letniku gimnazije, kjer je prišel v stik s tršim stilom elektronske glasbe – hardstylom. Njegov glasbeni opus se je hitro spreminjal in prišel do progresivnih sfer s pridihom housa in techna

Svoje nastope gradi na odzivu gostov na plesišču, saj lahko le tako ves čas vzdržuje neverjetno vzdušje in entuziazem. 

V njegovi kratki karieri se je zvrstilo že kar nekaj pomembnejših stvari, saj je sodeloval z ekipo Voodoo events, ki je organizirala izredno uspešne WTF?! Partije v ljubljanskih diskotekah Bolivar, Piano bar in Inbox. Bil je že rezident DJ v prepoznavnih ljubljanskih klubih Ultra in Bachus, ter soorganiziral elektronski festival Touch;Taste;Feel. Njegovi največji vzorniki so Fedde EL Grand, Deadmaus5 in Ben Sims.



REDOK

Hipnotično, noro, magično so pridevniki, ki jih publika največkrat uporabi, ko za mešalke poprime virtuoz in neusmiljen uničevalec glasbenih norm Redok.

Svoj artistični pohod po vzpetinah in dolinah elektronskih ritmov je začel z rosnimi 14 leti, vidnejši prodor in prvih večji nastopi v raznih klubih po Sloveniji so sledili od leta 2003 naprej. Pohod po plesiščih pa ne omejuje zgolj na domača tla, saj je s svojimi sposobnostmi navduševal tudi elektronske sladokusce po Avstriji, Češki, Hrvaški in Nemčiji. Ob bok pa se je postavil tudi marsikateri legendi elektronske glasbe, med katerimi naj omenimo Marca Baileya, Dj Oxio, Ada Fentona, Evil Eddie Richardsa, Dj Amoka in seveda dobri večini slovenskih mojstrov te obrti. Množic pa ne razvaja zgolj z nastopi, marveč se poslužuje tudi produkcijskih veščin in tako lahko v prihodnje pričakujemo tudi prve izdaje.

Zaznamujeta ga nepredvidljivost in neusahljiva želja po ekstazi. Glasba je zanj višje razodetje kot modrost in filozofija, to pa poskuša prenesti na vse, ki se predajo avdiofilskemu razvajanju.


www.myspace.com/djtomyboy

www.myspace.com/agendda

www.myspace.com/redokdj