Agenda app
01 jul / 21:00 / Kino Udarnik / DJ večer
David Mel
Black absynth
Milk drinkers

Konec junija bo eno leto, odkar je aktivna ekipa Chakra. Sodelujoči v projektu združujejo svoje moči s pomočjo glasbe, videa in designa. 28. avgusta so skupaj izdali Ian Greenov CD Self-Controlled, ki je bil razprodan v mesecu in pol. Sedaj delajo kompilacijo, na kateri bodo združili vsa svoja področja. Prav tako so uspešni na video področju, saj so dobili nagrado za najboljšo video produkcijo v sklopu tekmovanja Podjetniki, mi smo face Televizije Slovenija. Bili so tudi gostje v oddaji Digital Delight na Radiu Maribor. 

Na začetku bo s klasičnim housom postregel izkušen DJ David Mel. Veliko je nastopal tako v Sloveniji kot tudi v tujini (Nemčija, Grčija, Italija) in sicer z znanimi imeni kot so Sylvain, Gramophondzie in drugi. Potem ko bo David Mel ogrel množico, bosta Black Absynth (duo dveh progresivcev Iana Greena in Strikerja) postregla z odličnim progressive house set-om, ki vas bo odpeljal v druge svetove in do zadnjega atoma aktiviral vaše telo. Na vrhuncu bodo mešalke prevzeli Milk Drinkers in kar pripravite se na mlečno cesto norega electra, ko se boste ob žaganju sintov in butanju kikov lahko prepustili nori energiji najboljše elektronske glasbe.


David Mel
House DJ David Mel svoje izkušnje nabira že kar nekaj časa in v mnogo klubih. Nastopal je tudi s Sylvainom, Gramophondzie-jom, Paolom Barbatom in drugimi, gumbe na mešalki pa je vrtel po širni Sloveniji, v Grčiji, Nemčiji in drugod.

Black Absynth
Duo dveh progresivcev, Iana Greena in Strikerja, ki sta se skupaj podala na blužnjo po svetu produciranja in DJ-anja. Z versus načinom vrtenja glasbe, v setih kreirata prepletajočo se zgodbo, ki je polna preobratov in stopnjevanja napetosti. Skupaj z ekipo Chakra, katere ustanovitelj je prav Ian, pa odpirata vrata in podirata meje na glasbeni sceni.

Milk Drinkers
Slovenski electro bend, ki v svoji produkciji in setih združuje electro, tresh, nu-disco in še mnoge druge stvari. Trije mladi fantje, z ogromno potenciala, pravzaprav narekujejo tempo tej sceni v Sloveniji. Publika obožuje njihove komade in njihovo javno podobo. Če bi vprašali proizvajalce mleka, je zelo mogoče da je od začetka Milk Drinkersov prodaja mleka narasla. Prav tako, pa so tudi oni del ekipe Chakra. Z drugimi besedami so slovenska verzija francoskega stila.