Agenda app
26 jun / 22:00 / Vetrinjski dvor / Stand-up
Andrea Andrassy
Ivan Šarić
Vid Valič

Andrea Andrassy (CRO)

Kot osemletna deklica se je na neki proslavi povzpela na oder in začela pripovedovati vice. Rezultat tega je bil teden dni brez televizorja in celo življenje brez dlake na jeziku. Dolgo je hotela študirati igro, a je dojela da to vseeno ni zanjo. S stand up-om se je začela ukvarjati pred kratkim, ko se je prijavila na open mic in šokirala publiko s svojim humorjem.V prostem času igra klavir in piše pesmi o stvareh, ki jo živcirajo. Navdih dobiva iz raznih fenomenov, kot so sponzoruše, incest  in moški v roza majicah. Rada ima računalniške igre, pametne fante in pizzo. Ne mara pa ljudi, ki se ne znajo smejati na svoj račun. Upa, da bo za vedno zadržala svoj cinični šarm. 

Ivan Šarić (CRO)

Ivan Šarić prihaja iz Zadra in je širšemu občinstvu znan kot voditelj popularne oddaje Hrvaška išče zvezdo. No, on je s svojo komedijo obšel Hrvaško in Slovenijo, kot tudi londonske stand up klube. Znan je po svojem stilu improvizacije in komunikacije z občinstvom, navdušujejo pa ga ljudje, ki živijo v Dalmaciji z okolico. Pripadnik novega vala stand up komikov vas bo navdušil z verzijo grenkobnega angleškega humorja Eddija Izzarda in Monty Phytona. Njegove predstave si lahko ogledate vsak četrtek v Zagrebu, Studio Smeha, Vlaška 92, kjer nastopa kot stalni komik v klubu. 

Vid Valič (SLO)

Dela kot komik, igralec in improvizator že od svojega 15. leta. Kot stand up komik je večkrat nastopil na Festivalu Lent, festivalu Trnfest, samostojnem festivalu stand up komedije Panč, kulturnem večeru Majskih iger in Kamfestu, vsakič kot nosilec  večera. Bil je proglašen za najboljšega stand up komika v slovenski verziji tekmovanja Last comic standing, v Kud-u France Prešeren. Bil je tudi redni igralec v oddaji Štafeta mladosti na RTV Slovenija. Kljub temu, da je stand up komedija zelo sveža stvar v Sloveniji, ima Vid Valič za sabo že več kot 150 nastopov na različnih festivalih, literarnih večerih, porokah, poslovnih zabavah in kulturnih dogodkih za študente.

 

Predstava bo v hrvaškem in slovenskem jeziku.

Za ogled predstave potrebujete Popotni list ali dnevno vstopnico.

 


www.standup.si



Video Video