Agenda app
25 jun / 21:00 / Kino Udarnik / Koncert
Klen-art
The hedonistic creativity project

KLEN-ART LIVE
(Electic Skoni, Secret Garden)

Klen-Art Live a.k.a. David Klenar je eden izmed ključnih članov slovenske new school generacije, ki osvaja plesišča s njegovim edinstvenim pristopom do modernega tehna. Inovativno, neposredno, v živo ustvarja svoj hibridni zvok industrijskega minimalnega tehna, zlitega z udarnim, visokooktanskim tech housom. Ob tem pa ne ustvarja zgolj zvočne kulise, temveč publiko hkrati navdušuje tudi z vizualnim performansom.

Obdržite ga na očeh in na ušesih!



THE HEDONISTIC CREATIVITY PROJECT

Tilen Lebe (el. kitara), Lin Lebe (el. kitara), Miha Mori (bas kitara), Jernej Serk (bobni, tolkala), Robi Ramadani (tolkala), Žan Lebe (klaviatura, elektronika, DJ), Iztok Kolarič (DJ), Grega Tanacek (DJ)

Hedonistična kreativnost je umetniško utelešenje spoja modernega in tradicionalnega sveta. Je harmonija elektronskega in analognega, tehnologije in performansa, zvočnega in vizualnega, povezanih z ljubeznijo do ustvarjanja, ki svoje navdihe jemlje v vseh aspektih današnjega življenja in družbe. Je proizvod miselnosti, v kateri umetnost nima meja v času, kraju in načinu izražanja. Njegovo vodilo ni slava ali denar, temveč užitek v ustvarjanju in kreativni energiji, ki nastane pri združevanju raznih umetniških slogov in zvrsti.

Projekt ne temelji na posameznikih, temveč svojo moč črpa v dinamični simbiozi med različnimi ustvarjalci, ki harmonizirajo svojo strast do elektronske kitarske in tolkalne glasbe plesa, showa, vizualizacij ter svobodomiselnih idej.


www.myspace.com/daweed_dj

www.hedonistic-creativity.org