Agenda app
25 jun / 11:00 / Ostala prizorišča / Šport

Organizatorja: Maribor Generals, Slov. Bistrica Werewolves

12.00–19.00, ŠP SLOV. BISTRICA

Letošnje razširjeno slovensko državno prvenstvo v ameriškem nogometu, kjer nastopajo ekipe Ljubljana Silverhawks, Alp Devils iz Kranja, združena ekipa Maribor Generals / Slov. Bistrica Werewolves in tuja ekipa Zagreb Thunder, se počasi končuje in bo kronano s finalnima tekmama.

T.i. finalni bowl (SloBowl II.), kjer bosta odigrani tekmi za tretje in prvo mesto v državnem prvenstvu, bo v soboto, 25. junija, v Športnem parku v Slov. Bistrici, s prenosom v živo tudi preko interneta na www.zans.si/live.

Finale bo potekalo v organizaciji klubov Slovenska Bistrica Werewolves in Maribor Generals pod okriljem Zveze za ameriški nogomet Slovenije (ZANS).
Časovni razpored:
- prihod prvih ekip 9:00
- tekma za 3. mesto 11:00
- odmor 14:00
- tekma za 1. mesto 15:00
- podelitev in razglasitev 18:00

Kot prvi se bodo naprej v boju za 3. mesto med seboj udarili Alp Devils iz Kranja ter Maribor Generals / Slov. Bistrica Werewolves. V drugi tekmi za prvaka lige pa še Ljubljana Silverhawks in Zagreb Thunder.

Za popestritev dogodka bodo poskrbeli DJ, pevka Katja Koren, plesalke ter Red Bull hostese. Da ne boste lačni in žejni bo poskrbljeno tudi z gostinsko ponudbo ob stadionu.

Na samem dogodku bo tudi možno kupit majico SloBowl 2, za njega in njo, za vse zveste navijače pa tudi oblačila svoje najljubše ekipe.

Vstopnine ni.


www.generals.si, www.werewolves.si