Agenda app
25 jun / 19:00 / Ostala prizorišča / Ostalo

Predstavitev statične apneje in potapljanja na vdih z najboljšim slovenskim apneistom Juretom Daićem. Jure Daić je lastnik vseh državnih rekordov v globinski apneji in prvi Slovenec, ki se je potopil pod magično mejo 100 metrov na vdih.

Potapljaška organizacija PSS (Professional scuba shools) je ena izmed  potapljaških organizacij, ki predstavlja vodilno didaktično organizacijo na vsakem področju potapljaške dejavnosti. Kakovostni učni materiali, napredne tehnologije in nenehno izpopolnjevanje programov potrjujejo PSS Worldwide didaktiko drugačne kvalitete.

PSS je organizacija, ki se vse od svojega začetka trudi, da je kratica PSS pojem za kvaliteto na vse področjih potapljanja, predvsem pa v strokovnosti, ki ni le naša želja ampak obveza.

Vsi udeleženci bodo lahko brezplačno preizkusili potapljanje v največjem montažnem bazenu v Sloveniji  na spodnjem platoju tržnice na Lentu. Skupaj z inštruktorji PSS se bodo potopili in preizkusili prelep podvodni šport »potapljanje« in doživeli občutek, kjer te božajo lastni mehurčki zraka.


www.pss-diving.si